ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló a zöldkertimesehaz.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket.

Kérjük, amennyiben vásárlója, akar lenni az oldalamon kínált termékeknek,ill.  lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásaimat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

1. Üzemeltetői adatok:

 • Név: Kardos Ildikó
 • Székhely: 2440 Százhalombatta Rákóczi F. út 6.
 • Adószám: 67184309-1-33
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: zoldkertimesehaz @gmail.com
 • Telefonos elérhetőség: +36 70-775-7996
 • Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: folyamatban
 • Számlaszám: 10918001-00000056-18220013
 • Nyilvántartásba vevő hatóság:
 • A tárhely szolgáltató elérhetőségei: Magyar Hosting Kft. 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

2. Megvásárolható termékek

Papíralapú mesekönyv

 

3. Rendelési információk

Mesekönyv megrendelés:

A megjelenített termékek a zoldkerimsehaz.hu weboldalon keresztül, a megrendelő lap kitöltésével online rendelhetőek meg, melyet az MPL futár által történő házhoz szállítással vagy személyesen a megrendelő, vagy meghatalmazottja általi átvétellel történik.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. A részletes szállítási díjszabás a jelen szerződési feltételek része, a Szállítási feltételek menüpont alatt.

Weboldalamon feltüntetett termékről a megfelelő gomb megnyomásával tájékozódhat;megtekintheti, a termék rövid leírását, árát, egyéb tulajdonságait. Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről, akkor a zoldkertimesehaz@gmail.com emil-en kérhet.

Csendes könyv esetében az aniko.kardos@freemail.hu email-en kérhet.

 

A rendelés menete

Miután a megrendelő lap kitöltésével véglegesítette rendelését, a megadott e-mail címére küldünk 24 órán belül Önnek, egy visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése adatait. Amennyiben nem kap ilyen levelet a rendszer nem fogadta el megrendelését. Ilyen esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, a már jelzett módon, az üzemeltetői adatok segítségével.

 

3.a

Táborra jelentkezés:

Miután a jelentkezési lap kitöltésével véglegesítette jelentkezését, a megadott e-mail címére küldünk 24 órán belül Önnek, egy visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése adatait. Amennyiben nem kap ilyen levelet a rendszer nem fogadta el jelentkezését. Ilyen esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, zoldkertimesehaz@gmail.com emil-en, vagy az üzemeltetői adatok segítségével.

Miután elvégeztük megrendelésének feldolgozását, a megadott e-mail címére küldünk Önnek egy Megrendelés lezárva visszaigazolást. A termék kiszállítására csak ezt követően kerül sor.

 

4. Regisztráció

Amennyiben vásárolni szeretne, úgy a vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a nevét, számlázási és szállítási adatait, e-mail címét, a szállítás miatt a telefonszámát.

A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az üzemeltető/ szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra.

Vásárláshoz a regisztráció nem szükséges.

 

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon, 8:00-15:00 óráig történik . A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelésre, de ha az a munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra a megrendelés.

Az elfogadott megrendelés teljesítési határideje, a papíralapú könyv esetében, a visszaigazolástól számítva 3 munkanap.

A csendes könyv esetében, mivel annak elkészítése egyéni feltételek megadásával történik, így az email-ben egyeztetett időpont az érvényes.

Nem vállalok felelősséget a szállító cég MPL, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

 

6. A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat. A megrendelő neve és a könyv címe amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.(Bankszámlaszámunkat az üzemeltetői adatok között is meg találja.)
 • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát, készpénzben.
 • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott MPL futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
 • Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Házhoz szállítás díjszabása

A Zöldkerti meseház című könyv ára 3200 Ft    Csomagküldés esetén 2700 Ft

 

MPL

Átvétel helye            2kg-ig
Háznál                        1190Ft       össz: 3890 Ft
Csomagpont                990Ft        össz:3690 Ft
Csomag automata       889Ft        össz:3589 Ft

Utánvét: Készpénzfizetéssel : Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik.

Átvétel helye            2kg-ig
Háznál                        1190+ 630=1820 Ft     össz: 4520 Ft
Csomagpont                 990+630=1620 Ft      össz: 4320 Ft
Csomag automata        889+630=1519 Ft      össz: 4219 Ft

 

7. Házhoz szállítási információk

A zoldkertimesehaz.hu weboldalam által kapott megrendeléseket kizárólag az MPL futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-15:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Weboldalam megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeken rendelkezésére állok.

 

8. Postai szállítással kapcsolatos információk

A postai küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül – vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül – a kárt azonnal jeleznie kell.

 

9. Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. A fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt, bontatlan csomagolású terméket. Amennyiben a fogyasztó él elállási jogával, úgy ezt az üzemeltetővel egyértelmű írásbeli nyilatkozatban köteles közölni (postán ajánlott tértivevényes küldeményben, vagy e-mailben). Az üzemeltető az elállási nyilatkozat kézhezvételét követően haladéktalanul köteles azt visszaigazolni a fogyasztó felé. A fogyasztó elállása esetén a megrendelt terméket köteles elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül az üzemeltetőnek visszaküldeni. A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli.

Amennyiben a fogyasztó elállási jogát gyakorolja, úgy az erre vonatkozó nyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül köteles az üzemeltető a fogyasztónak az általa teljesített fizetéseket visszatéríteni, beleértve a szállítás díját is. Ez alól kivétel, ha a fogyasztó olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő. A szolgáltatónak a visszafizetési kötelezettségét mindaddig nem kell teljesítenie, amíg a szolgáltatott terméket vissza nem kapta, vagy amíg a fogyasztó hitelt érdemlő igazolását a termék visszaküldéséről nem kapta meg. A két időpont közötti eltérés esetén az üzemeltető a korábbi időpontot kell, hogy figyelembe vegye.

Üzemeltető követelheti a fogyasztótól a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Ezért kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a fogyasztót terhelik.

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra,

 

10. Jótállás

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállás szabályait tartalmazó 151/2003. Korm. rendelet az 1. mellékletben felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség a weboldalon megrendelhető termékekre nem terjed ki.

 

11. Szavatosság

A szolgáltatott termék hibája esetén az üzemeltetővel szemben kellékszavatossági igény érvényesítésének van helye a Ptk. 6:159-167 :§ i szerint.

 

12. Panaszok intézése

A weboldal üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni,az üzemeltető adatai között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út.

13. Adatkezelés

Adatkezelő= Weboldalt üzemeltető

 •  Név: Kardos Ildikó
 • Székhely:2440 Százhalombatta, Akácfa utca 11/B
 • Elektronikus elérhetőség: zoldkertimesehaz @gmail.com
 • Telefonos elérhetőség: +36 70-775-7996
 • Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: folyamatban

A tárhely szolgáltató elérhetőségei: Magyar Hosting Kft. 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.

Adatfeldolgozó:

 • Bozókiné Antal Rita E.V.
 • Székhely: 2024 Kisoroszi, Rigó u. 19.
 • Nyilvántartási szám: 51878036

A weboldalt üzemeltető a használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozója számára (Pl: futárszolgálat), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges.

A weboldal igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az üzemeltető a megrendelés teljesítéséhez használja fel.

Az egyes informatikai rendszerek által, a weboldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

 

14. Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Vélemény

„A betűméret, elrendezés, áttekinthetőség, a párbeszédes részek tagoltsága miatt alkalmas arra, hogy elsős, másodikos gyermek olvassa, így kedvenc olvasókönyvvé is válhat.” Bővebben…

Vígh Ildikó
tanító, óvodapedagógus

Ajánlás

„… Csodálatos tanításokról szólnak, a szeretetről, elfogadásról, igazi mély emberi értékekről. Minden család könyvespolcán ott kellene lenni ennek a csodás könyvnek” Bővebben…

Pócsiné Sivák Erzsébet
óvodavezető

Pin It on Pinterest

Share This