Mesekönyv és foglalkoztató könyv egyben

Szeretnél egy gyönyörű illusztrációkkal teli mesekönyvet, vagy egy foglalkoztató könyvet? A kettő egyben megtalálható a Zöldkerti Meseház könyvben. Ismerkedj meg vele!

Amennyiben pedagógus vagy, ajánlom a gyermekek érzelmi intelligencia és a finommotorika fejlesztéséhez, ezeken kívül, kiváló ötletek találhatók benne foglalkozás témákhoz is.

Színezhető, foglalkoztató, rajzoltató mesekönyv

Mesekönyvem egyik érdekessége, hogy színezhető, foglalkoztató mesekönyv.

Minden mese színekből, színes képekből áll össze, mint ahogy a természetben is látható. A színek elővarázsolására bíztatom a gyermekeket, fantáziájuk felhasználásával.

Foglalkoztató mesekönyv

A természetben csodák születnek. A természet; nem csak a hegyek, rétek, fák, erdők, hanem mi magunk is és a körülöttünk végbe menő történések, változások. Minden lélegzik, minden él, minden mozgásban van.

Ez a mesekönyv nem csak olvasható, hanem formálható, alakítható, rajzoltató mesekönyv. Arra ösztönzöm a gyermekeket, hogy merjék alakítani a meséket, történeteket saját személyiségük szerint.

A mese elolvasása után, a gyermekek kiszínezhetik a mesét kedvük szerint. A meséket színessé varázsolhatjátok színes ceruzával.

Mesekönyvem egyben rajzoltató mesekönyv mely meghagyta azt a lehetőséget, hogy a gyermek a saját hozzágondolt szereplőket, eseményeket hozzárajzolhassa. Az illusztráció helyet ad, a gyermeki rajzoknak.

Egy mese annál érdekesebb, minél mozgalmasabb rajzok születnek.

Minél több virág, fa, madár, esetleg napocska kerül a képre.

A mesékben lévő történetekkel szerettem volna a gyermekeknek megmutatni, megláttatni, hogy milyen gyönyörű dolgok élnek körülöttünk, néha úgy is, hogy azt észre sem vesszük.

Itt beleolvashatsz a Piros sipkás fehérpöttyös kisgomba mesébe!

Tetszett a mese? Vásárold meg itt!

Amennyiben felkeltette kíváncsiságod a mese és szeretnél hasonló meséket olvasni, vagy gyönyörű mese illusztrációkat színezne gyermeked? Mindkettőt megtalálod a Zöldkerti Meseház könyvben.

Egy könyv ára webes rendelés esetén kedvezményesen 2700 Ft (3200 Ft helyett)

A feltüntetett összegek egy könyv árát + postaköltségét tartalmazzák, magyarországi kiszállítással.


Több könyvet rendelnél?

Vedd fel a kapcsolatot velem e-mailben!


 

Kedves Pedagógusok!

Mese könyvem születése az óvodai foglalkozásom megkönnyítésére íródott. Célom volt, egy-egy téma átadása mesével.

Meséimben mindig valamilyen érzelem megnyilvánulása vélhető fel, mely a gyermekek érzelmi intelligencia fejlesztésére is alkalmas.

Mivel a tartalma, a külsővilág tevékenység megismeréséhez, a mese versfoglalkozásokhoz is kapcsolható, így válik komplexé.

A Vonat ország születik mesére egy egész heti tervet építettem fel.

Első mesekönyvem a Zöldkerti Meseház nem csak az óvodai foglalkozásokhoz kapcsolható, hanem segít a különböző érzelmeinket más látásmódból megközelíteni. Segít felismerni, és külső szemlélőként rátekinteni érzelmeinkre, melyet nagyon fontosnak tartok, hogy nem csak mi magunk, hanem a gyermekek is meg tanulják kezelni, irányítani gondolataikat.

Érzelmi intelligencia első alap pillére, az érzelmeink felismerése.

Mesekönyvem egyik érdekessége, hogy színezhető, foglalkoztató mesekönyv.

Színezhető mesekönyv

Minden mese színekből, színes képekből áll össze, mint ahogy a természetben is látható. A színek elővarázsolására bíztatom a gyermekeket, fantáziájuk felhasználásával.

Foglalkoztató mesekönyv; A mese elolvasása után, mesekönyvbe rajzolással, a mesekönyv színezhetőségével, fejlesztjük a gyermek emlékezőképességét; rövid távú memóriáját, továbbá a beszédészlelést, ami segít majd a későbbiekben az anyanyelv elsajátításában, továbbá megkönnyíti az olvasás, írás és idegen nyelvek elsajátítását.

A színezhető, foglalkoztató mesekönyv a fentiek felsorolása mellet, még a finommotorika fejlesztésére alkalmas. Továbbgondolva, ha több gyermek egy mese illusztrációját színezi, v. rajzaival egészíti ki, akkor még több szocializációs képességük, mint pl: az egymás munkáik iránti tisztelet, a kommunikációs képességük, is fejlődik.

Itt beleolvashatsz a Piros sipkás fehérpöttyös kisgomba mesébe.

Legfrissebb információk a könyvvel kapcsolatban

Mindig új és újabb helyszínen lehet beletekinteni a Zöldkerti meseházba.

Nézd meg a legújabb helyszíneket, eseményeket!

Látogatás a Zöldkerti Meseházban

Az érdi Csuka Zoltán gyermek könyvtárban 2018.május 02-án tartottam a legutóbbi könyvbemutatót.

Háromcsoportnyi érdi óvodás gyermek és Százhalombattáról a Széchenyi István Szakgimnázium és Gimnáziumból a Menta klub tagjai töltötték be...

Életre kelt a Zöldkerti Meseház mesekönyv

Életre kelt a Zöldkerti Meseház színező, rajzoltató, foglalkoztató, interaktív mesekönyv 2017.12.10-én, Szegeden. Onnan az első útja a százhalombattai városi gyermek könyvtárba vezetett. Bemutatkozott, megmutatta színes külsejét, és fekete, fehér belsejét....

Első riport az első könyvbemutató előtt

A százhalombattai televízió Paletta műsorában 2018.01.08-án jelent meg az a riport, amelyik az első Zöldkert Meseház könyv bemutató előtt készült.

Kovács Krisztina riporter a következő kérdésekre volt kíváncsi.

  • Mikor...

Vélemény

“A betűméret, elrendezés, áttekinthetőség, a párbeszédes részek tagoltsága miatt alkalmas arra, hogy elsős, másodikos gyermek olvassa, így kedvenc olvasókönyvvé is válhat.” Bővebben…

Vígh Ildikó
tanító, óvodapedagógus

Ajánlás

“… Csodálatos tanításokról szólnak, a szeretetről, elfogadásról, igazi mély emberi értékekről. Minden család könyvespolcán ott kellene lenni ennek a csodás könyvnek” Bővebben…

Pócsiné Sivák Erzsébet
óvodavezető

Pin It on Pinterest

Share This